Moj internet dnevnik
mala-st
Anketa
Najbolja mobilna mreža u Hrvatskoj vam je..?!
Anketa
Najdraža osoba na hrvatskoj estradi vam je..?!

Anketa
Novi početak...?!
Cool!
  • Život je prilika-iskusi je..,život je ljepota-divi joj se..,život je san-učini ga stvarnim..,život je izazov-suoči se s njim..,život je igra-igraj se..!
Blog
utorak, svibanj 29, 2007..Kad malo bolje pogledate, u principu... u životu se sve, ali baš sve svodi na to da uvijek i u svakom trenutku moraš biti zadovoljan sobom, da bi drugi bili zadovoljni tobom! Sebi si sam najvažniji. Sve je prolazno, i uvijek se sve svodi na to da jedino ostaješ sam sebi. Nikom drugom neće biti važno kako si ti, koliko bi tebi trebalo biti... Zadovoljstvo nisu ni položeni ispiti, ni izlasci, pa čak ni ljubav u jednu ruku, već samo onaj unutarnji mir, a poslije sve drugo. Važno je biti sretan!
Imati samopoštovanje znači imati dobro mišljenje o vlastitom karakteru i sposobnostima. Zaista je ono veliko blago, jer biti zadovoljan sobom donosi srcu mir i sreću. Samopoštovanje se razlikuje od oholosti. Kada osoba ima neke dobre osobine i /ili sposobnosti, svjesna je toga i zahvalna je zbog toga – to se naziva samopoštovanje. Praviti se važan zbog toga i smatrati se boljim od drugih – naziva se oholost. Ta spoznaja eliminira osjećanje oholosti i ostavlja samo osjećanje zahvalnosti i želju da se to dobro iskoristi na najbolji način.
 
Iskoristite svaki dan kao da je posljednji, i uživajte u životu! Nađite taj unutarnji mir...Sve će biti odmah lakše! Budite sretni.. Okružite se ljudima koji vas čine takvima! 
La vita e bella!
Ugodan dan, ljudi!
Pozzz...
kisss
dance @ 10:11 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
42646
Index.hr
Nema zapisa.